„Метал-Цинкара“ д.о.о Инђија је од свог оснивања постала тржишно оријентисана фирма позната како на домаћем тако и на иностраном тржишту. Сигурност рада и у раду је приоритет број један наше организације, и предузимају се све потребне мере заштите како би сигурност радника, купаца, партнера, наше непосредне и даље околине била осигурана.

 Метал-Цинкара Инђија има одговоран однос према природном окружењу. У складу са најзахтевнијим еколошким критеријумима укупан процес топлог цинковања одвија се у затвореном циклусу. Услуга топлог цинковања, заштита челичних конструкција цинком, важи за еколошки, дугорочан и економски доступан поступак антикорозивне заштите. Постројење у којем се одвија читав процес је опремљено најмодернијим уређајима за филтрирање свих испарења и чини да Метал-Цинкара спада у категорију здравих и друштвено одговорних компанија која се може похвалити најсавременијим технолошким линијама за топло цинковање у југоисточном делу Европе, а јединим у Војводини.
Процедура рада/цинковања је организована на усвојеним стандардима интегрисаноог система квалитета (ИСО 9001, 18001 и 45001) и немачком сертификату ДАСТт-022. тако да се заснива се на малој потрошњи енергије и малој количини отпада а емитовање штетних гасова је сведено на нулу и остајемо усредсређени на пружање наших услуга са врхунским квалитетом. 
 
images 9
 
Челичне конструкције цинковане у „Метал-Цинкари“ могу се видети у многим земљама Европе, Блиског и Далеког истока као и у Русији.
Непрестаним побољшањем производних процеса, поузданом набавком, смањивањем трошкова, подизањем стручног нивоа сарадника, отклањањем негативних утицаја на животну средину и побољшањем здравствених, сигурносних и радних услова Метал-Цинкара је најбољи избор купаца.
Убрзани развој Србије и њена опредељеност да буде члан "породице" Европске Уније само су још један показатељ да се мора имати у виду да је ЕУ дуго година уназад одредила и озаконила да све државне инвестиције морају бити заштићене топлим цинковањем - јер тако је њихов век трајања вишеструко дужи, а трошкова одржавања скоро нема.
Да се потсетимо:
“Метал Цинкара” д.о.о. у Инђији почела је са радом у септембру 2010. године, са пројектованим капацитетом од 60.000 тона годишње.
Радне димензије наших купатила - односно габарити комада који могу да се поцинкују у “Метал Цинкари” су:
дужина Л- 13.7500 мм џ ширина 1.700 мм џ висина 3.200 мм, тежина црног комада 9 тона.  
 
cinkara 2
 
Конструкције које се топло цинкују превасходно су намењене извозним тржиштима Немачке, Аустрије, Шведске, Швајцарске, Канаде, БиХ, Хрватске, Македоније, и чине 75% удела у производњи. 
Топло цинковање радимо потапањем у растопљени цинк, у свему са захтевима стандарда СРПС ЕН ИСО 1461. “Метал Цинкара”, као што смо већ споменули, своје пословање базира на ИСО 9001, ИСО 14001, ОХСАС 18001, ДАСт-022 (стандард намењен за топло цинковане конструкције за немачко тржиште).
 
Навешћемо само неке референце које смо оставарили у протеклом периоду и које настављамо да реализујемо:

“LOHR” (www.lohr.fr) - топло цинковање камионских приколица за навоз аутомобила, топло цинковање делова приколица – 3200 т/годишње,
“Knott Autoflex” – топло цинковање ауто приколица и делова истих – 5.000 т/годишње,
“TRIGANO” (www.trigano-prikolice.com ) – топло цинковање ауто приколица и делова истих – 2.000 т/годишње,
“HIPRA” (www.hipra.rs ) – топло цинковање конструкција трафо станица за АББ – 1.000 т/годишње,
“Energo Group” (www.energogroup.rs ) – топло цинковање конструкције складишне хале за ЛИДЛ централни магацин у Србији – 1.000 тона,
“STRABAG” (www.strabag.com) - топло цинковање конструцкије објекта ИКЕА у Србији – 1.000 тона,
“DAK” Mađarska “ (www.dak.hu ) – топло цинковање одбојне ограде за обилазницу око Будимпеште – 2.500 тона,
“ITS Balkan” (www.itsbalkan.rs ) – топло цинковање делова кранова за Тареџ – 750 тона,
“Green City International” (www.gci.co.rs ) – топло цинковање контејнера – 2.000 тона.
И многе друге компаније и фирме које су део наших референци.
 
Ови импресивни резултати који се бележе сваке године пословања, су разлози који нас доводе до закључка да људи који воде ову организацију мисле о својим запосленима, о својим људима, о правилном пословању које се заснива на највишим менаџерским и пре свега људским стандардима. 
 
награде_коморе_2.1.png
 
Ефикасно управљање није само привлачење, развој и задржавање најбољих већ се ради о организовању и управљању људима на такав начин који их доводи до одличних организационих перформанси.
Другим речима, то подразумева стварање организације која је оријентисана ка капиталу који носе запослени.
 
Ово су разлози да се похвалимо да је организација "МЕТАЛ-ЦИНКАРА Инђија добитник награде "НАЈБОЉИ У СРБИЈИ" у категорији "Најбоља организација за рад и запослене"
(до 100 запослених), а која се додељује од стране Коморе менаџера људских ресурса Србије. 
 
 
ЈЕЛЕНА НАГРАДА
 
Све ово нам казује да Метал-Цинкара Инђија се издваја као јасан пример организације која има одличан план како и шта жели да ради и уради, да се држи јасно дефинисане стратегије управљања људима у организацији, и свеукупном доприносу постављања квалитетнијих, виших стандарда у раду.
Овом приликом желимо да позовемо све људе који би желели да буду део нашег тима да нам се јаве, нама ће бити драго да се упознамо и да заједно наставимо да нижемо успехе, да се развијамо и будемо лидери у свим областима рада. 
 
Будите најбољи са најбољима!
 
Колектив Метал Цинкаре
МЕТАЛ-ЦИНКАРА д.о.о.
Војводе Путника бб

22320 Инђија, Србија
022 2150 060
022 2150 059
035 8470 904, ĆUPRIJA
063 381 906
063 381 910
022 2150 070
 
DEJAN DEJANOVIĆ