Институт за менаџмент људских ресурса Србије обавештава све заинтересоване да је у припреми „СИСТЕМ ЗА СТИЦАЊЕ ЛИЦЕНЦЕ КОМОРЕ МЕНАЏЕРА ЉУДСКИХ РЕСУРСА СРБИЈЕ“.

Систем је дизајниран са намером да оспособи кандидате за знање и вештине усмерене на развој и примену принципа организације која учи, организације која развија вештине запослених, управљање талентом, мерење перформанси и контроле реализације посла запослених, укључујући управљање накнадама ради подстицања развоја запослених унутар различитих организација и предузећа и јачање њиховог потенцијала за регионално и међународно умрежавање ради стварања, идентификације и искоришћавања различитих пословних прилика.

Систем Коморе менаџера људских ресурса Србије је намењен за припрему и полагање одговарајућих испита, за добијање лиценце за одређену област из менаџмента људских ресурса.

Ако одлучите да не полажете испит, са овим системом поседоваћете веома вредне информације, које ћете моћи искористити у сваком тренутку када за то будете имали потребу.

Ако будете имали недоумице, за који испит да се определите, систем омогућује да добијете праве информације да се одлучите за испит који највише одговара вашем профилу, шта бисте желели да будете и шта да радите у менаџменту људских ресурса.

СИСТЕМ ЗА СТИЦАЊЕ ЛИЦЕНЦЕ КОМОРЕ МЕНАЏЕРА ЉУДСКИХ РЕСУРСА СРБИЈЕ се састоји од седам књига:

  1. Уводна књига
  2. Стратешки менаџмент
  3. Планирање и запошљавање
  4. Развој људских ресурса
  5. Награђивање запослених
  6. Радно законодавство
  7. Управљање ризиком

Систем се реализује од стране релевантних стручњака из земље и иностранства, познаваоца сложене материје која се односи на суштину менаџмента људских ресурса и управљања знањем, те истакнутих пословних људи из реалног бизниса. Са више од 1500 страница материјала из менаџмента људских ресурса представља оно највредније што сваки менаџер или директор људских ресурса и организације треба да поседује ако жели да буде успешан у свом раду.

УПУТСТВО О ПРЕТПЛАТИ

Могућност куповине СИСТЕМА ЗА СТИЦАЊЕ ЛИЦЕНЦЕ КОМОРЕ МЕНАЏЕРА ЉУДСКИХ РЕСУРСА СРБИЈЕ пре објављивања, тј. претплата, Комора менаџера људских ресурса Србије нуди као стандардну услугу својим члановима. Претплата омогућава да, у фази припреме, а на основу информације коју вам пошаљемо, купите систем по 30% нижој цени од оне која ће бити након објављивања. Предвиђено време завршетка СИСТЕМА ЗА СТИЦАЊЕ ЛИЦЕНЦЕ КОМОРЕ МЕНАЏЕРА ЉУДСКИХ РЕСУРСА СРБИЈЕ је до 1 новембра 2020 године.

Цена Система је 30.000,00 динара.

Сви заинтересовани се могу пријавити на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., где треба оставити контакт податке и неко из Коморе ће их контактирати у складу са дефинисаном процедуром.

Институт за менаџмент људских ресурса Србије
Комора менаџера људских ресурса Србије