НАЈБОЉИ У СРБИЈИ 2020

Избор најбољих у менаџменту људских ресурса, менаџмент талента 2020 године

Категорија НАЈБОЉА ПРАКСА

 

У години како су је многи означили као „година без преседана“, „година изазова“, „ година неизвесности“, требало се изборити са свим и свачим да би се опстало или како наш мудар народ каже „да би се преживело“. Многи су се жалили, кукали, неки паметовали, неки су радили, прилагођавали се, адаптирали, прихватали изазове и показали своју величину у дисциплини – КАКО БИТИ НАЈБОЉИ!

Бити најбољи у области менаџмента, нарочито у менаџменту људима, нарочито у години као што је 2020, значи да поседујете највеће вештине, способности, знање, мудрост, значи да сте били ЧОВЕК без обзира на тешкоће, одговорност и да сте тако деловали - ЉУДСКИ.  

Зато нам је драго да представимо оне који су најбољи у 2020 години:

НАЈБОЉА ПРАКСА

aptiv2

Јелена Кузмић,  бизнис партнер људских ресурса компанија АПТИВ. Имајући у виду да је 90% послова у компанији Аптив ергономски захтевно, а желећи да међу запосленима промовише значај превентивних здравствених прегледа у раној детекцији обољења и да омогући брзу и квалитетну здравствену услугу, Јелена је водила пројекат увођења приватног здравственог осигурања.

У фебруару 2020. године, 636 запослених компаније АПТИВ Нови Сад су имали права на овај бенефит, а данас 1.100 запослених може да се лечи у приватним клиникама на територији целе Србије без додатних трошкова и без чекања у редовима. У свакодневном пословању, меримо различите показатеље успеха, али за Јелену највећи успех је сазнање да је својим радом и залагањем допринела да се спасе живот једној мајци са двоје деце у раној детекцији болести.

Комора менаџера људских ресурса Србије честита Јелени Кузмић за сав уложен напор, знање, способности како би презентовали да у Србији постоје послодавци који цене и поштују људски однос и да је он једнако важан као пословни.

 

ИЗДВАЈАМО

ЗЛАТНА НАГРАДА - dm drogerie markt Србија

Најбољи одговор на пандемију Ковид-19

Најбољи менаџер талента - Србија 2020

Најбољи менаџер људских ресурса - Србија 2020