Избор најбољих у менаџменту људских ресурса, менаџмент талента 2020 године

У години како су је многи означили као „година без преседана“, „година изазова“, „ година неизвесности“, требало се изборити са свим и свачим да би се опстало или како наш мудар народ каже „да би се преживело“. Многи су се жалили, кукали, неки паметовали, неки су радили, прилагођавали се, адаптирали, прихватали изазове и показали своју величину у дисциплини – КАКО БИТИ НАЈБОЉИ!

Бити најбољи у области менаџмента, нарочито у менаџменту људима, нарочито у години као што је 2020, значи да поседујете највеће вештине, способности, знање, мудрост, значи да сте били ЧОВЕК без обзира на тешкоће, одговорност и да сте тако деловали - ЉУДСКИ.

Зато нам је драго да представимо оне који су најбољи у 2020 години:

 

ЗЛАТНА НАГРАДА

Награђени

dm drogerie markt Srbija

zlato2

Највиши ниво поштовања се увек заслужује - никада не даје. Како то важи за људе тако то важи и за организације. Добити поштовање значи да поседујете вредност коју вам неко приписује.

2020. године компанија dm drogerie markt Србија, је на основу свеобухватне процене а основу многих фактора - шта је организација урадила у 2020 и шта ради, какав је однос имала и какав има са другима и са својима, да ли је чинила и чини добре ствари (велике или мале), за друге људе, награђена са златном наградом Коморе менаџера људских ресурса Србије.

 

НАЈБОЉИ МЕНАЏЕР ЉУДСКИХ РЕСУРСА

Награђени

Бојана Вујошевић - менаџер људских ресурса

КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР СРБИЈЕ

NAJ MENAG1

Најконкретнијим свакодневним, континуираним радом, напорима претвореним у акцију, подсетила нас је колико је важно да организација мора бити свесна вредности својих радника и да треба да их заштити. Препозната и награђена за изузетан допринос, у области која је свеобухватна а заправо једноставна али врло тешка, за људскост и достојанство у континуираној борби њене организације за здравље грађана Србије. Доследна, реална и правична, менаџер људских ресурса који на прави начин истиче значај људског у управљању запосленима сигурно најзначајније организације за људе у овом тешком времену.

 

НАЈБОЉИ ДИРЕКТОР

Награђени

др Татјана Мичић – директор

ТАМИ РЕСОРТ Ниш

TAMI

Др Татјана Мићић директор Тами rесорт који у свом саставу има хотеле Тами Резиденс и Констатинус палас. Руководилац пројекта за инвестиције, развој и стратешко позиционирање компаније у Грчкој и области хотелијерстава. Носилац највишег ордена Српске православне цркве „Светог Саве 1. реда“.

Директор који није отпустио ни једног радника, редовно измиривао своје обавезе и ако је хотелијерство једна од најтежих погођених грана индустрије током 2020 године и Ковид 19 пандемије.

 

НАЈБОЉИ МЕНАЏЕР ТАЛЕНТА

Награђени

др Драгана Петковић – директор

СТУДЕНСТКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР Ниш

DRAGANA 3.1

У години изазова, препуној тешкоћа за пословање требало је показати шта знаш и умеш и да се „на муци познају јунаци“. Таленат представља потенцијал који тражи ангажман да би се манифестовао и претворио у капацитет, јер није довољно само препознати таленат, неопходно је и развијати га и ангажовати.

Бити најбољи у области менаџмента, нарочито у менаџменту људима, нарочито у години као што је 2020, значи да поседујете највеће вештине, способности, знање, мудрост, значи да сте били ЧОВЕК без обзира на тешкоће, одговорност и да сте тако деловали. У данашњем времену изгледа да је најтеже бити менаџер људима и драго нам је да имамо људе који знају да артикулисану вредност знања, способности и вештина пренесу на прави начин и тако је увећају.

 

НАЈБОЉИ ОДГОВОР НА КОВИД-19

Награђени

dm drogerie markt Srbija

dm4

У 2020 – години изазова, како за пословну заједницу, тако и за читаво наше друштво, „dm drogerie markt Srbija“ као компанија, показала је да се може пословати стабилно и у непредвиђеним околностима и да се брзо и адекватно реагује на све изазове. Менаџмент компаније, на отежане услове пословања је одговорио великом одговорношћу и захвалношћу према запосленима, који су показали изузетну пожртвованост и преданост у ванредним околностима. Из дана у дан прилагођавали су се измењеним условима рада и успели да, уз све примењене мере, dm drogerie markt Srbija одржи безбедним места за боравак како запослених, тако и купаца.

 

НАЈБОЉА ПРАКСА

Награђени

Јелена Кузмић – Бизнис партнер

aptiv2

 

АПТИВ Нови Сад

Јелена је водила пројекат увођења приватног здравственог осигурања. Зато што је 90% послова у компанији Аптив ергономски захтевно, Јелена је желела да међу запосленима промовише значај превентивних здравствених прегледа у раној детекцији обољења и да омогући брзу и квалитетну здравствену услугу.

У фебруару 2020. године, 636 запослених компаније АПТИВ Нови Сад су имали права на овај бенефит, а данас 1.100 запослених може да се лечи у приватним клиникама на териорији целе Србије без додатних трошкова и без чекања у редовима.

 

Резултат

У свакодневном пословању, меримо различите показатеље успеха, али за Јелену највећи успех је сазнање да је својим радом и залагањем допринела да се спасе живот једној мајци са двоје деце.