2020 као ни једна друга. Тест година за менаџмент људских ресурса и организације. Година у којој је било потребно брзо размишљати, брзо радити и без права на грешку ако желиш да опстанеш. Немилосрдна година која је изискивала велику емпатију, пажњу, наклоност према људима и бригу. Година која је претила великим хаосом и која нам је у тој претњи пружила могућност да одговоримо правилно, пажљиво, организовано, људски, да покажемо да нам је стало до других.

Највиши ниво поштовања се увек заслужује - никада не даје. Како то важи за људе тако то важи и за организације. Добити поштовање значи да поседујете вредност коју вам неко приписује.

2020. године компанија dm drogerie markt Србија, је на основу свеобухватне процене а основу многих фактора - шта је организација урадила у 2020 и шта ради, какав је однос имала и какав има са другима и са својима, да ли је чинила и чини добре ствари (велике или мале), за друге људе, награђена са златном наградом Коморе менаџера људских ресурса Србије.

Конкретнијим, континуираним радом, заједничким напорима целе организације, добро испланираним и реализованим акцијама, компанија dm drogerie markt Србија, подсетила нас је, колико је битно да се цене и уважавају запослени, колико је важно да се свако заштити и награди, за сваки рад, труд, уложени напор, да су радници основа на чему све почива и од чега све креће, да су они узрок успеха и сам успех.

Комора менаџера људских ресурса Србије, Институт за менаџмент људских ресурса Србије захваљује компанији dm drogerie markt Србија, руководству и запосленима за уложен напор, знање, поштовање, праведност и честита на добијању награде.

У име Коморе и комисије за доделу награда

Доц. др Срећко Стаменковић


Прочитајте и ово: Најбољи одговор на пандемију Ковид-19