Избор најбољих у Србији из менаџмента људских ресурса 2019!

Награду у категорији најбољи менаџер развоја понео је господин који је својим радом и залагањем омогућио да једна страна компанија и страна инвестиција од неколико запослених постане организација са више од пет стотина запослених и са даљим плановима за развој како би бројка запослених постала четвороцифрена. Овом приликом уз додељену награду одајемо и велико признање за остварени резултат господину Милошу Петровићу из компаније Outsource Insurance Professionals Ниш.

ОИП (OIP), је америчка КПО (KPO / Knowledge Process Outsourcing) компанија са седиштем у граду Скотсдејл (Scottsdale), у Аризони (САД). Успешно послује од 2012. године и поседује иновативан бизнис модел специјализован за пружање административне и ИТ подршке у области осигурања својим клијентима на територији САД-а, Канаде и Велике Британије. Са преко 350 запослених у Београду и Нишу, наше услуге из области осигурања заснивају се на прикупљању, анализи и обради података у процесу процене ризика. Новозапосленима омогућавамо професионалну обуку у трајању од два месеца. Од првог дана улажемо у знање наших запослених, пажљиво пратимо њихов професионални развој и радимо на стварању могућности за даље напредовање. Компанију чини тим младих и ентузијастичних професионалаца обучених да нашим клијентима пружају услугу врхунског квалитета.

ОИП препознаје труд и улагање својих запослених и пружа им разне могућности за напредовање у оквиру саме компаније. Поносни смо на учествовање у друштвено одговорним активностима и на ангажовању наших колега у хуманитарним акцијама током године. ОИП одликује тимски дух, честе тимбилдинг активности, програм едукације и окружење у којем се говори енглески језик. Милош Петровић је каријеру почео у септембру 2013. године. Током 6.5 година у ОИПу, Милош је са успехом водио неколико тимова и постепено градио своју каријеру у операцијама. Од основне позиције, преко тим лидера, до заменика директора и директора операција, Милош је постепено градио своју каријеру у самој организацији.

2014. године, Милош је одликован за изванредно пружање услуга у осигурању од стране једног од америчких клијената. Убрзо након тога, од стране истог клијента је именован за менаџера операција, предводивши тим из Србије као и тим из САД-а.

najbolji menadzer razvoja 2019

2017. године, Милош је постао сертификовани интерни ревизор, по ИСО стандарду 27001. Децембра 2018 Милош је покренуо диверсификацију пословања, формирајући групу људи која ће се даље бавити ИТ подршком на основу пређашње стеченог знања и искуства.

У јануару 2019. године, Милош је са породицом прешао у Ниш како би наставио да развија канцеларију у Нишу и са успехом предводи тим од преко 100 људи.